Vesti

“Marić centar” ponovo najbolji u prodaji za 2017. godinu

Na nedavno održanoj konferenciji Hyundai dilera u Sloveniji u Portorožu, Marić centar iz Kraljeva proglašen je za najboljeg Hyundai dilera za 2017. godinu u oblasti prodaje i marketinga.

Direktor Mirko Marić je nagradu lično primio od gospodina Yong Sing Kwak-a predstavnika Hyundai Motor Company za Istočnu Evorpu.

Marić centar je u 2017. godini proslavio 45 godina iskustva u servisiranju automobila i 10. godina rada kao ovlašćeni Hyundai diler za Kraljevo i okolinu. Godinama unazad Marić centar je najbolji Hyundai diler po zadovoljstvu klijenata. Prošle godine, takođe u Sloveniji u Ptuju, dobio je nagradu za najboljeg dilera za 2016. godinu. Ove godine Marić centar je opravdao dodeljenu nagradu i potvrdio da se trud koji je uložen isplatio pošto su i ove godine najbolji dileri za Srbiju.

Direktor Mirko Marić se zahvalio na dodeljenoj nagradi I istakao:” Iza ovog uspeha stoji porodična kompanija koja je lojalna kako Hyundai brendu tako i svojim kupcima. Nagrada u 2016. bila nam je postreh da u 2017. moramo još više i biti još bolji za svoje kupce. Drago mi je što smo ovaj uspeh postigli iz jednog nerazvijenog grada i dokazali da se radom i trudom mogu ostvariti odlični rezultati bez obzira gde se nalazite”.

Menadžer prodaje Slavko Marić je takodje već dve godine zaredom najbolji prodavac Hyundai dilerske mreže. U Decembru 2015. posetio je Seul i Južnu Koreju, a prošle godine Rusiju i Sankt Petersburg. Poseta je obuhvatila obilazak Hyundai-jevih fabrika i prisustvo jedne od utakmica Kupa Konfederacija.

Konstantne aktivnosti u oblasti marketinga su takodje jedna od obeležja Marić centra. Kraljevski magazin, Vesli spust, sajmovi u Čačku i Kragujevcu, Auto trke Beranovac, Dečiji sajam ... samo su jedni od aktivnosti gde je Marić centar uzeo svoje učešće. Dobar marketing je doveo i do dobrih prodajnih rezultata pa je Hyundia Srbija proglasila Marić centar za najboljeg Hyundai dilera i u oblasti marketinga.

Ono što odlikuje Marić centar jeste da ćete uvek dobiti dobronameran savet, pomoć u izboru, volju da Vas saslušaju, energiju da Vaš zahtev reše i odlučnost da na Vaša pitanja nađu odgovor. Cilj Marić centra je da nađu ono što će najviše odgovarati Vašim potrebama i mogućnostima.

Proverite zašto su najbolji Hyundai diler već dve godine zaredom!Proslava jubileja firme “Marić centra”

U proteklom mesecu Marić centar obeležio je jubilej 45 godina iskustva u servisiranju automobila i 10 godina od kada je otvoren Hyundai prodajno – servisni centar u Progorelici.

Svečana proslava održana je u kraljevačkom bioskopu “Kvart” gde je emitovan dokumentarni film “10 u 45 godina Marić centra” u kome je prikazan tok razvoja firme od njenog početka do sada. Nakon toga je za sve zvanice priređen koktel u foajeu bioskopa.

Marić centar je ovom proslavom obeležio uspešnu prvu deceniju rada sa Hyundai brendom i 45-godišnjicu od početka svog rada u oblasti servisiranju vozila. Davne 1972. godine Dragan Marić, osnivač i vlasnik Marić centra, po završetku druge godine zanata u kućnoj radionici počinje da se bavi popravkom vozila. Svih ovih godina Marić centar je rastao i razvijao se u jednog od lidera regiona u oblasti servisiranja vozila. Da je kupac na prvom mestu i da se u Marić centru prema njemu ponašaju domaćinski pokazuje zvanje “Najboljeg Hyundai dilera po zadovoljstvu klijenta” koje ova fima nosi već nekoliko godina unazad, a prema istraživanju koje Hyundai sprovodi svake godine. Kao kruna tog zvanja i uspešnih servisno prodajnih rezultata Marić centar je proglašen za najboljeg Hyundai dilera za 2016. godinu u Srbiji.

Obraćajući se sa govornice, u svoje i ime svog brata Slavka, direktor “Marić centra” Mirko Marić, zahvalio se svojim roditeljama Snežani i Draganu koji su ih, kako je rekao, “naučili pravim vrednostima u životu i obezbedili potporu za budućnost” i da je ono što ih izdvaja od ostalih firmi jeste energija i način na koji donose odluke.

Na kraju programa Slavc Habič, generalni direktor kompanije Hyundai Srbija prisetio se početka saradnje od pre, otprilike deset i po godina, kada je kompanija na čijem je on čelu objavila oglas kojim je tražila nove dilere.: “Javili su se jednim lepim pismom, došli smo kod njih i upoznali familiju sa velikom željom da rade i postanu najbolji dileri u auto-biznisu u Kraljevu. To su uspeli već nakon dve-tri godine, prošle godine u njihove ruke došla je i ta nagrada za najboljeg dilera, jer jesu najbolji.”

Marić centar je zagazio u drugu deceniju rada sa Hyundai brendom nadaju se da će biti uspešna kao i prethodna i da će nagradu za najboljeg dilera u Srbiji opravdati na pravi način.

Video klip povodom proslave jubilejaNovi servisni centar u Kraljevu

Kompanija Marić Centar iz Progorelica 28.03. zvanično je otvorila novi poslovno-servisni centar u Kraljevu u ulici Jovana Deroka 101, pored novog vrtića, pod nazivom Auto Control.

Ovaj centar je povrišine 300m2 i poseduje najmoderniju liniju za tehnički pregled putnički i lakoteretnih vozila. Na licu mesta možete izvršiti kompletnu registraciju vozila i dobiti registracionu nalepnicu bez odlaska u Mup sa mogućnošću odloženog plaćanja na više mesečnih rata.

U narednom periodu planirano je proširenje na zamenu pneumatika, reglažu trapa, sitne servisne intervencije i prodaja dodatne opreme za automobile.

Otvaranju je prisustvovalo veliki broj zvanica kako iz priverdnog tako i iz kulturnog života grada Kraljeva.

Objekat je svečano otvorio direktor Marić Centar, Mirko Marić, koji je tom prilikom izjavio: “Svesni načina života u kome sve više nemamo vremena kako za svakodnevne stvari tako i za one koje se obavljaju jednom godišnje, kao što je registracija vozila, ideja nam je bila da uslugu koju pružamo na primarnoj lokaciji približimo gradu i klijentima”.

Marić centar će u promotivnom periodu do kraja juna svim klijentima koji zaključe registraciju vozila u novom poslovnom centru pokloniti besplatnu pomoć na putu u trajanju od godinu dana na celoj teritoriji Srbije.“Marić centar” najbolji Hyundai diler za 2016. godinu

Na nedavno održanoj konferenciji Hyundai dilera u Sloveniji u Ptuju, Marić centar iz Kraljeva proglašen je za najboljeg Hyundai dilera za 2016 godinu. Po prvi put mereni su svi parametri vezani za kvalitet usluge u prodaji i postprodaji.

Direktor Mirko Marić je nagradu lično primio od gospodina Yong Sing Kwak-a predstavnika Hyundai Motor Company za Istočnu Evorpu. Ova nagrada je došla u godini jubileja tačnije 12.04. “Marić centar” slavi 10-godine kako je ovlašćeni Hyundai diler za Kraljevo I okolinu.

Mirko Marić se zahvalio na dodeljenoj nagradi i istakao da iza ovog uspeha stoji porodična kompanija koja je lojalna kako Hyundai brendu tako i svojim kupcima.

Godinama unazad Marić centar je najbolji Hyundai diler po zadovoljstvu klijenata i kruna uspešnog rada pretočena je u zvanje “Najboljeg dilera za Srbiju”.

Video klip povodom izbora za dilera 2016. godine500-ti prodati auto

12.04.2007. zvanično je otvaren ovlašćeni servisno prodajni centar za Hyundai automobile. Od tog dana do danas Marić centar je prodao više od 500. automobila u našoj zemlji.

Kupci su bili iz svih krajeva. Najviše kupaca je iz samog Kraljeva. Neka Vozila iz Marić centra završavili su kod vlasnika u Kuli, Pirotu, Velikom Gradištu, Beogradu, Nišu ...

500. ti prodati automobil otišao je u Beograd, a to je bilo vozilo ix35 2.0 CRDi.